Onze camping is van alle faciliteiten voorzien

De camping wordt onder bezielende en sympathieke leiding gedreven door Ellen en Richard, Mandy, Stef en hun staf. Zij staan graag voor u klaar. Niet alleen voor de inwendige mens, maar ook voor allerlei overige vragen. In de chalets vind u ook meer informatie en tips omtrent de schitterende omgeving.

Aanmelden en sleutels
Als u zich aanmeldt bij aankomst krijgt u een plattegrond en de sleutels die u weer kunt inleveren bij vertrek.

Vuilnis en glaswerk
Vuilnis en lege flessen kunt u kwijt in de hoek van de parkeerplaats in de daarvoor bestemde containers.

Bij vertrek
Bij vertrek gelieve het beddengoed er afhalen en de chalets goed te controleren zodat u niets vergeet.

 

Speeltuin

Zowel aan de voorkant van ons vakantiecentrum, als bij het café-restaurant is er een speelplaats voor de kleintjes. Zo kunnen papa, mama, opa en oma rustig genieten, terwijl de kinderen zich ook uitstekend vermaken. Op de kampeervelden zijn geen speeltuinen, zodat de rust hier gewaarborgd blijft.

Horeca

Camping bij de bronnen heeft een eigen horecavoorziening met eetcafé, cafetaria, een gezellige bar en terras. In ons eetcafé kunt u terecht voor verschillende plates zoals een malse saté van de haas, schnitzel, half haantje, en de welbekende eigengemaakte “gehaktbal van de Bölte”. Ook beschikken wij over een cafetaria voor de snelle hap. Gasten kunnen hun snacks in het eetcafé nuttigen en uiteraard ook meenemen naar de caravan of bungalow. Bij ons kunt u ook genieten van heerlijk ijs. Voor zowel sorbets als verpakt ijs bent u bij ons aan het juiste adres.

Fietsverhuur

In de receptie is het mogelijk om fietsen en skelters te huren. Voor de fietsen raden wij u aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Ook hebben wij tal van wandel- en fietsroutes die bij de receptie beschikbaar zijn. Elke chalet beschikt over twee goede fietsen die in het schuurtje staan bij de chalets.

Twente Toer

Ben jij op zoek naar het leukste en stoerste uitje in Twente? Dan ben je bij Twente Toer aan het juiste adres. In het mooie kunststadje Ootmarsum bieden wij gave uitjes voor familie, vrienden, personeel of als teambuilding. Elektrische fietsen, E-choppers, Tuk-Tuk en E-Trike verhuur.

Tennisbaan

Op het park is een tennisbaan aanwezig. Deze tennisbaan is gratis te gebruiken. In de schuurtjes bij de chalets vindt u rackets en tennisballen.

Biljart & Poolbiljart

In het café-restaurant staat een biljart en een poolbiljart. Daag je vrienden en buren uit om een gezellig potje te spelen!

Gratis Wi-fi

Er is gratis WiFi voor onze kampeerders, in onze bungalows, in de horeca en in de receptie.